JORO STÄD

DIN STÄDFIRMA I HÖGBODA

Joro Städ är en del av Restrack UoF AB, med säte i Högboda. Härifrån erbjuder vi städtjänster till både företag och privatpersoner i hela Värmland.

Skriv gärna på vår kontaktsida om du har frågor eller synpunkter, eller vill boka städning. Vi ser fram emot att träffa dig!

Vi som startat Joro Städ heter Jon och Robin. Vi är barndomsvänner och entreprenörer med ursprung och hjärtan i Högboda. Vi brinner för lokalsamhällets välmående och utveckling, och hoppas att vårt arbete kan vara en liten bidragande del, inte minst vad gäller arbetstillfällen.

jorostad logotyp web number

Vad kan vi göra för dig?

Söker du arbete?


VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Restrack uthyrning och förvaring AB

RESTRACK 2 PNG

Varumärket Joro Städ ägs av Högboda-företaget Restrack Uthyrning och Förvaring AB. Här hittar du uthyrning av allt från förrådsplatser till elverktg och vattenskotrar. Ta också del av vårt arbete för att främja vår älskade ort, Högboda.

Ekonomipartner i Wermland AB

ekonomipartner redovisningskonsult karlstad

Vår bokföring sköts av redovisningskonsulterna på Ekonomipartner i Wermland AB. Vi anlitar också Ekonomipartner för marknadsföringstjänster, och de har bland annat byggt den här webbplatsen.

Swetex Produkter

Swetex logo liten

Det är ingenting värt att få rent hemma, om det smutsar ner omgivningen, eller hur?! Självklart är vår natur och miljö en hög prioritet för oss på Joro Städ! Därför väljer vi att arbeta med miljögodkända produkter av riktigt hög kvalitet, från Swetex.

Vi säljer: tid för relationer