PRISER PRIVATKUND

Vad kostar städhjälp?

Att ta in en städfirma hemma handlar om att göra vardagen enklare. Då vore det väl dumt att krångla till det när det kommer till avtal och prissättning? Istället har vi gjort det väldigt enkelt, med ett timpris för hela utbudet. Det enda som kan tillkomma är framkörningsavgift, beroende på hur långt bort du bor. Du hittar mer information om det lite längre ner på sidan.


ORDINARIE

420kr per timme

Du betalar bara 210kr per timme*

ABONNEMANG

399kr per timme

Du betalar bara 199kr per timme*


*Avser pris efter rut-avdrag. Läs mer om rut här.

AVGIFT FÖR FRAMKÖRNING

Vid resor på över 1,5mil tillkommer framkörningsavgift på 29kr/mil. Våra städare utgår från adresserna nedan, och du betalar aldrig något extra för längre resor än så.

Joro Städ Högboda

Högboda Gamla sågverket 2
665 93 Kil

KOLLA AVSTÅNDET TILL DIG

Joro Städ Munkfors

KOLLA AVSTÅNDET TILL DIG

LÄGRE AVGIFTER

Vi schemalägger körningarna så effektivt vi kan, så att det blir mindre bilkörning och mer städning. Om vi kan kombinera kunder som bor nära varandra, så delar vi upp framkörningen mellan dem, så att kostnaden blir lägre för varje kund.

Ibland går det förstås inte att schemalägga perfekt, och det blir lite åkande fram och tillbaka. Du betalar dock aldrig mer än maximalt 29kr/mil från våra utgångsadresser.

SÄNK DINA KOSTNADER

Din framkörningsavgift blir lägre om vi har fler bokningar i närheten. Därför kan du spara pengar genom att rekrytera dina grannar! Tipsa dina vänner om våra städtjänster, och synka era städabonnemang eller andra bokningar, så minskar ni era kostnader.

Om du undrar något om framkörningsavgifter, eller har några andra frågor, så är du alltid välkommen att höra av dig till oss!

kontaktformulär | kontakt@jorostad.se | 0722020105

stadning foretag kils kommun scaled

PRISER FÖRETAG


Alla våra tjänster är naturligtvis tillgängliga även för företag. För företagskunder tillämpar vi prissättning beroende på arbetets omfattning och övriga krav. Vi gör alltid vårt yttersta för att hitta det bästa erbjudandet till er, och större kontrakt innebär förstås ökade möjligheter att pressa timpriset. Berätta vad ditt företag behöver, så hör vi av oss med en offert.