ABONNERA PÅ STÄDNING

199kr/timme

Ibland är det lite mycket att göra, har du också märkt det? Med ett städabonnemang från oss på Joro har du en sak mindre att tänka på!

Ett städabonnemang innebär att du prenumererar på löpande hemstädning, enligt ett schema skräddarsytt efter dina behov. Vi kommer hem till dig så ofta du vill, och städar det du vill ha hjälp med helt enkelt. Krångligare än så är det inte!

Abonnemangskunder får en rabatt på timpriset, som landar på blott 199 kronor, efter rutavdrag.
Villkoret för prenumerationen består i att vid tidpunkt för uppsägning avslutas tjänsten efter att nästföljande två inbokade städ utförts.

stadhjalp ger mer tid till familjen scaled

Kvalitetstid

Abonnemangspris: 199kr/h*

*efter rut-avdrag

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Vi tror på våra tjänster, och det tror vi också att du kommer göra när du har testat! Därför bjuder vi på konsultation och en timme provstädning. Under ett inledande möte diskuterar vi vilka städbehov du har. Du får presentera förutsättningarna, och vi kommer med erfarenhetsbaserade tips. Vi bestämmer tillsammans hur många timmar städning du vill ha per vecka, när du vill att vi kommer, och vilka städområden som ska prioriteras.

Sedan drar det igång. Du kan lugnt luta dig tillbaka och njuta av ett professionellt städat hem. Märker vi efterhand att antalet timmar bör regleras, eller att det är något annat du vill ändra, så ordnar vi självklart det. Du kan alltid höra av dig till oss med frågor och funderingar.

livspussel hemstad rut scaled

#jorostäd

VAD VI SÄLJER?
VAD DU VILL.

Resultatet av ett abonnemang är en hemmiljö städad på en nivå utöver det man normalt får till själv. Men även om ett oklanderligt resultat är en självklarhet för oss, så är det inte allt. Kanske är det så, att det vi framförallt säljer, är tid. Vårt yrkeskunnande gör att vi kan städa effektivare (än de flesta) och på så sätt får du ännu fler timmar övar, än de vi fakturerar.

Tid att umgås med barnen, laga en romantisk middag med din partner, läsa en god bok, träna, fika med en kompis, eller varför inte bara ta en riktigt lång sovmorgon?

Vad använder du din extratid till? Vilka vill du ha nära dig i ditt nystädade hem?