GRATIS PROVSTÄDNING

Se vad du får innan du binder upp dig

Osäker? Inte vi! Faktum är att vi är så pass säkra på våra tjänster, att vi erbjuder en timme gratis provstädning. Boka, och bli lika övertygad själv.

Är du intresserad av ett städabonnemang? Kanske är det första gången du har städhjälp hemma, eller så vill du bara vara helt säker på att du får precis det du vill ha. Oavsett så kan det vara skönt med en provstädning för att se vad man får.

Nu bjuder vi på en timme gratis hemstädning i samband med abonnemangskonsultation. Läs mer om städabonnemang här.

#jorostäd

SÅ GÅR DET TILL

När vi diskuterat igenom vad ditt städabonnemang ska innehålla, sätter vi ihop en timme gratis provstädning som är representativ för abonnemanget. Det kan till exempel innebära att vi väljer ut vissa rum, eller vissa städområden, som är återkommande i ditt städschema.

Eftersom syftet med provstädningen är att ge dig underlag för att teckna ett abonnemang, kan du inte använda gratistimmen till andra tjänster än sådana som normalt återkommer.

Inget krångel
Bara riktigt städat

GRATIS BETYDER GRATIS

Tydlighet och transparens är viktiga ledord för oss, och vi lovar att det är så vi kommer sköta all kommunikation med dig när du är kund hos oss.

Ett inledande möte, med en timme provstädning, kostar dig inte en krona. Vi ser det som en trygghet för dig, och en möjlighet för oss att visa vad vi går för. Vi hoppas såklart att du är nöjd med resultatet, och tecknar ett abonnemang, men det står dig helt fritt att inte göra det.

Inga dolda avgifter – Inga finstilta bindningstider – Inget krångel!

Frågor på det?