corona munskydd hygien stadning scaled

TA HAND OM ER

VÅRA ÅTGÄRDER UNDER PANDEMIN

Som städbolag är vi självklart alltid noggranna med renlighet och hygien. Under pågående pandemi har vi dessutom infört ytterligare försiktighetsåtgärder.

All personal arbetar i munskydd och följer utökade rutiner kring handskar och handhygien. Självklart stannar alla hemma vid minsta symtom.

Vi erbjuder dessutom desinficering av kontaktytor med väteperoxid, utan extra kostnad. Vi använder ett högeffektivt medel, helt utan miljöpåverkan. Läs mer här.

Som du förstår innebär den rådande situationen att vi kan bli tvungna att göra ändringar i bokningsschemat med kort varsel. Det försöker vi undvika så långt det är möjligt, men vi är tacksamma för din förståelse när det inte går. Hur underbart det än är att få städat hemma, så prioriterar vi din hälsa högre!

Som kund kan du vara trygg med att vi gör vårt yttersta när det kommer till att hantera smittspridning. För din skull, för vår skull, och för hela vårt samhälle.

ÄVEN KUNDENS ANSVAR

Vi förväntar oss att du hjälper oss i detta arbete genom att följa de rekommendationer som gäller. Vid symtom ombokar vi självklart städningen utan extra kostnad. Om du är osäker så kan du alltid höra av dig till oss, så hittar vi en lösning tillsammans.