Välkommen till JoroStäd!

cropped joro webicon

Doften av ny bil; att vakna på julafton; löningsfredag. Vilken liknelse man än väljer är det onekligen en härlig och förväntansfull känsla för oss, att kunna slå upp dörrarna och välkomna dig till vårt alldeles nya varumärke: Joro Städ. Med bas i Högboda, i Kils kommun, erbjuder vi det mesta och lite till inom städning till både företag och privatpersoner i hela Värmland.

Vår hemsida, logotyp, och övriga digitala marknadsföring, har tagits fram av Ekonomipartner i Wermland AB, och vi ser nu fram emot att med dessa verktyg nå ut till många fler av er. Framförallt är vi såklart riktigt peppade på att möta er alla, ute i verkligheten, och sätta guldkant på er tillvaro!

enklare vardag med stadhjalp scaled

Lugnare vardag

kontakta joro stad scaled

Ett knapptryck bort

Prisvärda städtjänster från Högboda, i Kils kommun

Med städning från oss på Joro kan du alltid lita på att få ett högkvalitativt resultat, personlig service och kommunikation utan krångel. Ta gärna en stund, kika runt här på vår hemsida, och bekanta dig med vårt utbud. Tveka inte att höra av dig om du har frågor, synpunkter, eller helt enkelt vill boka in oss ett par timmar.

Här på vår blogg kommer du kunna läsa om vad som är på gång hos oss, möta våra kunder, ta del av våra bästa städtips, och mycket mer! Glöm inte att också följa oss på facebook, instagram och linkedin, för att ta del av unika erbjudanden och kampanjer.

Vi ses!

Joro Städ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *